Luchroom Smooth Dordrecht

Lunchroom Smooth Dordrecht

Eind april opende lunchroom Smooth haar deuren op de Visbrug in Dordrecht. In het pand was een voormalig glasvezelkantoor gevestigdEr was een totale make-over nodig om het pand geschikt te maken voor de nieuwe horeca bestemming

In verband met de beperkte ruimte, het gewenste aantal zitplaatsen en de beoogde uitstraling hebben wij zowel een functioneel als estetisch kloppend ontwerp gemaakt
Zo hebben wij in het midden van de ruimte een grote counter ingetekend die zowel de “take-away” klanten als de vaste bezoekers kan bedienen. Door een combinatie te maken tussen warme, zachte materialen en kleuren – in combinatie met industriële elementen zoals de stalen kozijnen – heeft Smooth de gewenste uitstraling gekregen.
Een andere wens was om een “eyecatcher” in het ontwerp toe te passen. In het midden van de zaak hebben wij het logo van Smooth uit laten voeren in neon. Hierdoor ontstaat er een beeldmerk wat zowel vanuit binnen en buiten te zien is.

Details

Opdracht
Interieurontwerp / Realisatie / Inrichting

Client
Smooth Dordrecht

Rol
Interieurarchitect