Crescendo

Cresendo

Voor muziekvereniging Crescendo te Sliedrecht verzorgde Sjoerd Korevaar een gehele make-over, waarbij ook de gehele bouwcöordinatie werd verzorgd.

De vereniging groeit hard en de bestaande kantine werd te klein. Aan Sjoerd Korevaar werd gevraagd een vernieuwend geheel te creëren met een knipoog naar het verleden. Zo is het oude hout van het oorspronkelijke interieur hergebruikt voor de betimmering van de bar en de bekistingen waarin de radiatoren zijn weggewerkt. Om het pand eigen te maken is er een fotowand gecreëerd en er is gebruik gemaakt van koperen verlichting en accessoires. Deze geven dezelfde uitstraling als muziek instrumenten. 

Om een open uitstraling te creëren werden er muren doorgebroken en de toiletgroep werd verplaatst. Met een lange wandbank en een vernieuwde bar ontstond hier de beoogde, gezellige kantine en ontmoetingsplek.

Wegens het gebrek aan opslag, is er aan de achterzijde van het pand een aanbouw gerealiseerd voor de opslag van instrumenten.

Details

Opdracht
Interieurontwerp / Realisatie / Inrichting

Client
Muziekvereniging Crescendo

Rol
Interieurarchitect / Bouwcöordinatie